Bokkie troost!

Gelukkig zijn er ook nog mooie, troostende dingen in deze sombere tijd:

IJbok van de tap.

Ons favoriete bokbier van brouwerij ‘t IJ dat elk jaar de heerlijke herfst inluidt… en de herfstdip laat verdwijnen.
Donker en stevig, maar minder zoet dan je zou verwachten.
De mooie schuimkraag blijft lang staan,
terwijl het donkerbruine bier zijn aroma’s loslaat van geroosterde granen,
een beetje koffie en mooi donker fruit.

Deze bok houdt de winter-blues zéker op afstand!

Liefhebbers van de mosselpan; Laatste kans!

Alleen deze week serveren wij nog verse, Zeeuwse mosselen.
Natuurlijk op de manier zoals het moet;
gekookt in witte wijn en geserveerd in een flinke mosselpan die stomend aan tafel bij je geserveerd wordt.
Uiteraard met friet, salade en sausjes voor maar € 20,80

Nu op de tap: IJwit

Een stevig witbier van Brouwerij “t IJ dat gevaarlijk lekker door drinkt.
Licht troebel, mooi goud van kleur en met een mooie schuimkraag. 6,5% alc.vol.
Zoals ieder witbier gebrouwen met een deel tarwemout,
waar het bier ook zijn naam aan ontleent: “wit” is oud-Nederlands voor tarwe.
Door de fijne, licht zoete afdronk is IJwit een geweldige dorstlesser.

Sommige dingen veranderen (gelukkig) niet…

Nu op de tap:

Texels Skuumkoppe 6% alc.vol.

Puur, robuust, recht door zee, bier als Texel zelf.

Dunkel weizen tarwebier waaraan verschillende moutsoorten en de karakteristieke bovengisting een volle smaak geven.

Dit speciaalbier heeft een gouden medaille gewonnen tijdens de 3e Dutch Beer Challenge.

Boodschap aan onze lieve gasten

Lieve mensen,

In deze voor iedereen bizarre en onzekere tijden realiseren we ons dat niets meer vanzelfsprekend is; gewoon even ergens een kopje koffie drinken, een dagje shoppen met een lekkere lunch. neerstrijken op een terras voor een drankje of gezellig met z’n allen uit eten gaan… het lijkt (en leek) zo normaal, maar de impact van het coronavirus is groot en binnen enkele weken is het dagelijks leven drastisch veranderd.

Zo ook bij ons; vanaf zondag 15 maart hebben wij ons café en restaurant plotseling en onvoorbereid moeten sluiten. Noodzakelijk en begrijpelijk, maar dit heeft een flinke impact op ons gezonde bedrijf dat wij met hard werken in de afgelopen 28 jaren hebben opgebouwd.

Gelukkig zien wij, inmiddels, ook weer mogelijkheden en wij gebruiken deze tijd nu om Lazy Louis er weer spik en span uit te laten zien en zijn druk bezig met een nieuwe, zomerse menukaart.
Wij hebben besloten om geen afhaal-, en bezorgservice te gaan opzetten, dit in ieder geval voor de (lockdown-) periode tot 28 april.

Ook voelen wij ons gesteund door alle mensen die via helpdehoreca.nl een cadeaubon besteld hebben.  Ontzettend bedankt allemaal!

Wij blijven er alles aan doen om jullie in de toekomst weer te kunnen verwelkomen bij Lazy Louis, maar voor nu is er maar één ding belangrijk en dat is deze tijd met zijn allen doorheen komen.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Hartelijke groet,

 

Angela Klarenbeek en team

Lazy Louis Jazzcafé & Eethuys.

Valentijn bij Lazy Louis

Vrijdag 14 februari, een Valentijnsmenu om verliefd op te worden:

Op deze romantische Valentijnsdag serveren wij bij uw

3-gangen diner voor 2 personen een grand dessert gratis.

 

Dit  Plateau d’amour  is een proeverij

van onze huisgemaakte zoete desserts

 

 All you need is love… and Lazy Louis.

Happy Holidays

De gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken en Lazy Louis is geheel in kerstsfeer met warme glühwein,
goed getapte speciaal bieren, mooie wijnen en heerlijke, winterse (wild-) gerechten op het menu.
En speciaal voor de kerstvakantie zijn wij ook op maandag 23 en 30 december geopend.
Dus wees welkom in ons gezellige kerstcafé & restaurant.
Wij wensen u een fijne, gezellige en culinaire feestmaand toe.

The Lazy Louis Crew.