Pasen wordt dit jaar een IJ’tje….

1e en 2e paasdag zijn wij vanaf 12.00 uur geopend, om even lekker weg te zijn uit de drukte van de paasdagen of gewoon te genieten van onze gulle gastvrijheid, een lekker drankje en onze heerlijke lunch- en dinérgerechten.
En tijdens beide paasdagen trakteren wij u op een IJ’tje:
2e Glas Paasij gratis.
De lentebock van brouwerij ’t IJ.

Reserveer vandaag nog een tafel.

The Lazy Louis Crew.

Amersfoort Jazzfestival 2019

Live @LazyLouis

Zaterdag 25 mei v.a. 22.00 uur.

Ritmundo

Ritmundo speelt “afro latin music” en brengt aanstekelijke, dansbare muziek, waarbij de ruimte voor improvisaties zeker ook de (latin)jazzliefhebber zal aanspreken.

Ritmundo heeft een intensieve manier van spelen, waarbij de muziek uit het puntje van de tenen komt. Daarbij laat de band, mede door de pakkende arrangementen van Wlady Podsada, de mooie Afrikaanse sound, de opzwepende Braziliaanse ritmes, de pakkende Caraïbische coro’s  en de prachtige Cubaanse melodieën uitstekend tot hun recht komen. Het plezier van samen musiceren slaat altijd over op het publiek.

De frontbezetting altsaxofoon en trombone, afgewisseld met zang maakt dat de band een heel eigen geluid heeft. De gitarist vlecht hier de mooiste gitaarlicks doorheen en de bassist ondersteunt het geheel met latin grooves. De drummer legt met stuwende kracht een stevige basis neer.

www.ritmundo.nl

www.amersfoortjazz.nl

De bezetting:

Wlady Podsada – altsaxofoon, zang

Judith Willemsen – trombone, zang

Leslie van der Lek – gitaar, zang

Rein Bletz – basgitaar

Mirko Podsada – drums

Nu op de tap:

PAASIJ 7% alc.vol.
De vroege lentebok van brouwerij ‘t IJ. Een licht amberkleurig bier dat zacht en licht kruidig van smaak is.
De aroma’s vormen een mooie balans tussen fruit,
koriander, gist en hop. Een prettige combinatie waarbij het bittertje extra mooi naar voren komt door de licht geroosterde mout.
Een IJ om elk voorjaar weer gretig naar op zoek te gaan…