Ze zijn er weer… verse Zeeuwse mosselen!

We hebben er even op moeten wachten tot ze mooi groot en dus extra lekker zijn, maar vanaf deze week serveren wij ze weer. De zomerkoninkjes van de Zeeuwse kust. Natuurlijk op klassieke wijze, gekookt in witte wijn en groenten, met friet, salade en 3 sauzen.

Nu op de tap: Vedett Extra White

Gebrouwen door de Duvel Moortgat Brouwerij.
Een echt zomers witbier voor zonnige terrasdagen; licht (4,7% alc.) en verfrissend.
Bij het brouwen worden alleen natuurlijke ingrediënten als tarwe, gerst, hop, koriander en gedroogde sinaasappelschil gebruikt. Het bier wordt ongefilterd gebotteld zodat alle natuurlijke smaken bewaard blijven.
Ideaal om op een zomerse dag eens Extra van een Vedett White te genieten…en natuurlijk helemaal als die van de tap is!
Wanneer kom jij genieten van deze crispy dorstlesser?

Vacatures

Medewerker bediening 15 & 30 uur per week.

Profiel:
Wij zoeken een horecavakman of -vrouw met oog voor detail en kwaliteit. Iemand met gevoel voor gastvrijheid, collegialiteit en genoeg sociaal vermogen om onze gasten zowel overdag als ’s avonds een geweldige horeca ervaring te bezorgen, zowel in het café als in ons restaurant. Je woont in Amersfoort of omgeving.

Wij bieden jou:
Goede arbeidsvoorwaarden met salaris conform de nieuwe horeca cao.
Een prettige werksfeer in een gezellig team.
Een tijdig bekend werkrooster, met afwisselende diensten, zowel doordeweeks als in het weekend.

 

Barkeeper 30 & 36 uur per week.

Als barkeeper zorg je voor een gastvrij ontvangst en ben je mede verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van de gasten. Je bent op je plek achter de bar en je hebt passie voor speciaalbieren en wijnen en je bent goed in het onderhouden van contact met de gasten aan de bar. Je ondersteunt waar nodig je collega’s en verzorgt het klaarmaken van de dranken. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en hebt klantvriendelijkheid en kwaliteit hoop in het vaandel.

Profiel:
– Je hebt een horecaopleiding of ruime ervaring achter de bar.
– Je bent een echte teamplayer.
– Je bent flexibel, betrouwbaar en stressbestendig.
– Je hebt een verzorgd uiterlijk.
– Kennis van speciaal bieren is een pluspunt.
– Je woont in Amersfoort of omgeving.

Wij bieden jou:
– Goede arbeidsvoorwaarden met salaris conform de laatste Horeca CAO.
– Een prettige werksfeer in een gezellig team.
– Een tijdig bekend werkrooster, met afwisselende diensten; zowel overdag als ’s avonds, doordeweeks en in het weekend.

 

Geïnteresseerd in één van deze functies;
Mail dan je motivatie en je CV naar info@lazylouis.nl t.a.v. Angela Klarenbeek.

1e Pinksterdag gesloten, 2e Pinksterdag geopend

Op zondag 23 mei (1e Pinksterdag) zijn wij gesloten. Maandag 24 mei (2e Pinksterdag) zijn wij vanaf 12.00 uur geopend voor een heerlijke lunch, diner of drankje op ons terras. Hopelijk zijn de weergoden ons en jullie gunstig gezind….

Graag tot ziens!!

The Lazy Louis crew.

Vacatures

Op dit moment hebben wij weer een vacature:

Medewerker bediening parttime.

Profiel:
Wij zoeken een horecavakman of -vrouw met oog voor detail en kwaliteit. Iemand met gevoel voor gastvrijheid, collegialiteit en genoeg sociaal vermogen om onze gasten zowel overdag als ’s avonds een geweldige horeca ervaring te bezorgen, zowel in het café als in ons restaurant. Je woont in Amersfoort of omgeving.

Wij bieden jou:
Goede arbeidsvoorwaarden met salaris conform de nieuwe horeca cao.
Een prettige werksfeer in een gezellig team.
Een tijdig bekend werkrooster, met afwisselende diensten, zowel doordeweeks als in het weekend.

Geïnteresseerd in deze functie;
Mail dan je motivatie en je CV naar info@lazylouis.nl t.a.v. Angela Klarenbeek.

Bedankt

Lieve mensen,

We waren even van de kaart, na het slechte nieuws…
Maar jullie hartverwarmende reacties en vele steunbetuigingen hebben ons zéker goed gedaan.

Bedankt allemaal!!

We gaan weer met goede moed aan de slag en beloven deze donderdag met positief nieuws te komen.

The Lazy Louis Crew

Beluister hier de link van Janssen Show op EVA radio.

2e Lockdown

Lieve mensen,

Inmiddels is de 2e lockdown voor de horeca alweer 2 weken een feit. Natuurlijk zagen we het aankomen en het leek onafwendbaar, maar toch kwam het alsnog hard aan. Niet alleen voor ons, maar natuurlijk voor iedereen die, op welke manier dan ook, getroffen is door dit verschrikkelijke virus.

We hebben de laatste maanden hard gewerkt, mét alle (veranderende) richtlijnen van het RIVM, om de gezondheid en de veiligheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen en dat ging goed. Zo konden we op een verantwoorde manier ons mooie bedrijf voortzetten en toch de sfeer en de gezelligheid en het Lazy Louis-gevoel behouden.
Tot dinsdag 13 oktober de sluiting van de horeca aangekondigd werd en wij weer voor onbepaalde tijd in onzekerheid blijven over een heropening.

Juist in deze periode kregen wij van de Gemeente Amersfoort te horen dat zij mogelijk ons terrasgedeelte grenzend aan ons pand aan een nieuwe ondernemer, een fastfoodketen, willen geven. Het terras waar wij al sinds 1993 volgens de vaste terrasvergunning gebruik van mogen maken en uiteraard ook per m² precario voor betalen.
De Gemeente heeft het recht om dit te doen, maar wij hopen dat zij beseffen dat dit in deze tijd de doodsteek voor ons bedrijf kan betekenen. Van een terras met totaal 25 terrastafels naar 10 terrastafels voor de gevel; het moet toch duidelijk zijn dat dit enorme consequenties heeft voor een bedrijf, zeker in deze tijd. Een gezond bedrijf dat in 2021 al 30 jaar bestaat en mede een stempel gedrukt heeft op de mooie binnenstad van Amersfoort.

We kunnen alleen maar hopen dat er door de medewerkers van de Gemeente een besluit genomen wordt dat recht doet aan 30 jaar keihard werken en perspectief biedt voor de toekomst.

Wij blijven er in ieder geval alles aan doen om jullie in de toekomst weer te kunnen verwelkomen bij Lazy Louis!

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar en blijf gezond.

Hartelijke groet,

Angela Klarenbeek en team.
Lazy Louis Jazzcafé & Eethuys

Bokkie troost!

Gelukkig zijn er ook nog mooie, troostende dingen in deze sombere tijd:

IJbok van de tap.

Ons favoriete bokbier van brouwerij ’t IJ dat elk jaar de heerlijke herfst inluidt… en de herfstdip laat verdwijnen.
Donker en stevig, maar minder zoet dan je zou verwachten.
De mooie schuimkraag blijft lang staan,
terwijl het donkerbruine bier zijn aroma’s loslaat van geroosterde granen,
een beetje koffie en mooi donker fruit.

Deze bok houdt de winter-blues zéker op afstand!

Liefhebbers van de mosselpan; Laatste kans!

Alleen deze week serveren wij nog verse, Zeeuwse mosselen.
Natuurlijk op de manier zoals het moet;
gekookt in witte wijn en geserveerd in een flinke mosselpan die stomend aan tafel bij je geserveerd wordt.
Uiteraard met friet, salade en sausjes voor maar € 20,80